Főoldal Leírás GY.I.K. Árak Kapcsolat Partnerek
Felhasználónév:
Jelszó:

Adatok megjegyzése

Regisztráció      Elfelejtett jelszó

Általános Szerződési Feltételek

      
További hírlevél küldési lehetőség az Ingyenes felületet használó ügyfeleink számára. Emeltdíjas SMS küldésével!400 előadó egy helyen!

Emeltdíjas SMS szolgáltatás

Ha szeretne további hírlevelet kiküldeni a havi 1 lehetőségen kívül ingyenes felületén, küldje el SMS-ben a megvásárolni kívánt küldési lehetőséghez tartozó telefonszámra, az "onl felhasználóinév" szöveget idézőjelek nélkül, ahol a felhasználónév az Onlinelevél.hu oldalon regisztált felhasználói neve.

FIGYELEM! Akinek speciális karaktereket tartalmaz a felhasználói neve (például szóköz, ékezet) az ne küldjön SMS-t, hanem vegye fel a kapcsolatot rendszer koordinátorunkkal.

Telefonszámok:
- 06-90-643-644 (bruttó    508 Ft 1 küldési lehetőség)
- 06-90-619-007 (bruttó 1 016 Ft 2 küldési lehetőség + 1 ajándék)
- 06-90-619-907 (bruttó 2 032 Ft 4 küldési lehetőség + 3 ajándék)

A megvásárolt hírlevél küldési lehetőséget 12 hónapon belül bármikor szabadon felhasználhatja. A felhasználási idő lejáratát követően törlődik a rendszerből.

Az emeltdíjas SMS szolgáltatás T-Mobile, Telenor és Vodafone hálózatról vehető igénybe, belföldről.

Az SMS küldésénél mindegy, hogy kis vagy nagybetűket használ. Figyeljen a szóközre! Ha kívánja több SMS-t is küldhet.

Az SMS sikeres megérkezéséről válasz SMS-t küldünk készülékére.

Rontott hibás SMS-ért felelősséget nem vállalunk!

Tecknikai problémák esetén elsősorban keresse a rendszer koordinátort a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.
Másod sorban a hibabejelentést a Netfizetés.hu Kft. - www.netfizetes.hu szolgáltatónál tehet!
24 órás ügyfélszolgálat:
06 70 297 23 57

FONTOS TUDNIVALÓK, SMS KÜLDÉS

Felelősséget nem vállalunk a hibás telefonszámra vagy hibás tartalommal elküldött SMS-ekért, ezeket nem tudjuk ellenőrizni és ezek árát nem áll módunkban visszafizetni. Ezt elkerülendőn kérjük figyeljen rá, hogy az adatokat pontosan adja meg!

Mások telefonkészülékével történő esetleges visszaélés, és/vagy más telefonkészülékéről engedély nélkül történő SMS küldés esetén, ezen SMS-ek árát nem áll módunkban visszafizetni. Az oldal tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal rajta kívülálló okok miatt bekövetkezett és/vagy harmadik fél által véletlenül vagy szándékosan okozott esetleges meghibásodásokért, visszaélésekért, és az azokból eredő esetleges károkért.

Az emeltdíjas SMS szolgáltatást Ön a mobilszolgáltatójától (pl: Vodafone) kapja, ezért a Onlinelevél.hu nem állít ki Önnek számlát. Az elküldött emeltdíjas SMS az Ön mobilszámláján kerül megjelenítésre, ill. mobiltelefon egyenlegéből kerül levonásra mobilszolgáltatója által. Ezzel kapcsolatos reklamációkat nem tudunk fogadni.

Az emelt díjas szolgáltatást biztosítja:
Netfizetés.hu Kft.
Web: http://netfizetes.hu
Telefon: 06 70 297 23 57 (24 órás ügyfélszolgálat)

Ha az SMS küldés esetleg nem működne (pl. nem érkezik meg Önhöz a visszaigazoló SMS), abban az esetben a Netfizetés.hu Kft-vel vegye fel a kapcsolatot a 06 70 297 23 57-es telefonszámon!
OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!
© Copyright 2009 - 2018.
Minden jog fenntartva.
Generálási idő: 0.0146 ms

Valid XHTML 1.1  Valid CSS!